Telefonie

► Geen updatekosten

Geen investeringen in een centrale en daarmee ook geen onderhouds- en updatekosten.

► Lage gesprekskosten

Zeer lage gesprekskosten.

► Schaalbaar en flexibel

Volledig schaalbaar en flexibel, het betreft immers een maatoplossing.

► Analoge lijnen

100% hosted VoIP zorgt ervoor dat uw analoge lijnen en ISDN-pakketten overbodig worden.

► Functionaliteiten

Tal van functionaliteiten, middels dit platform kunt u gebruik maken van alle features die het platform standaard faciliteert.

► Altijd bereikbaar

Hoge mate van zekerheid, bij een lokale storing bent u middels onze hosted oplossing altijd bereikbaar.

► Uitgebreid servicepakket

VoizXL biedt een uitgebreid servicepakket, 24/7 dagen kunt u onze technische dienst benaderen (buiten werktijden uitsluitend voor spoedgevallen).

► Niet locatie gebonden

100% hosted VoIP is niet aan een locatie gebonden: u bent met deze oplossing overal bereikbaar. Zo kunt u vanuit huis en/of uw nevenlocatie eenvoudig met uw telefoon inloggen.

► VoizXL(onze partner)

Het is belangrijk om te weten is dat voizXL 100% ‘in control’ is over de techniek; van onze SIP servers tot aan de telefoons op locatie. Wij beheren het telefonie-netwerk en kunnen altijd proactief de situatie aanpassen naar uw wens. Voor deze situatie beschikt voizXL over een kwalitatief zeer goed redundant netwerk wat onder streng toezicht staat van de ACM (voorheen OPTA). voizXL verzorgt vanwege het bovenstaande dan ook uitsluitend telefonie.

VoIP Telefonie

Met onze partner VoizXL zijn wij in staat kostenbesparende telefonie oplossingen te bieden. Een investering in een eigen telefooncentrale is niet meer nodig en zorgen over onderhoud en beheer zijn verleden tijd. U heeft de beschikking over een eigen

telefooncentrale tegen een vast laag bedrag per maand. De geschikte telefoon toestellen worden door ons geleverd en geïnstalleerd.
De KPN start 1 september 2019 met de uitfasering van de analoge telefoonlijnen (ISDN).
Bent u momenteel in het bezit van een ISDN centrale? dan is het wellicht verstandig na te denken over het maken van een overstap naar VoIP. Koene IT kan u helpen met deze overstap, uiteraard met behoud van uw eigen telefoonnummer(s). In de meeste gevallen levert dit direct een besparing op uw maandelijkse kosten op.

Hosted telefooncentrale?

De huidige traditionele telefooncentrale’s zijn een schakel tussen de mensen binnen een het bedrijf en de buitenwereld. Deze centrale zorgt ervoor dat bellers in een wachtrij komen, verbind gesprekken door en schakelt desgewenst voicemail in.

De centrale maakt gebruik van een of meerdere ISDN lijnen waardoor het telefoonverkeer naar buiten gaat en binnenkomt. Het aantal gelijktijdige gesprekken wat kan worden gevoerd is afhankelijk van het aantal ISDN lijnen er worden gehuurd.
Een Hosted telefooncentrale is niet meer fysiek aanwezig in uw bedrijf. De Hosted centrale is softwarematig en staat geïnstalleerd op goed beveiligde en krachtige servers in verschillende datacenters in het land. De VoIP telefoons in uw bedrijf worden via een internetverbinding aangestuurd en beheerd. Het aantal gelijktijdige gesprekken welke kunnen worden gevoerd is afhankelijk van de bandbreedte van uw internetverbinding

Wat is VoIP?

De huidige telefonie is analoog. Signalen (spraak) worden verstuurd via een netwerk van koperdraden. Bij VoIP (Voice over IP, oftewel spraak via internet) wordt het internet gebruikt voor het transport van deze signalen.

Hoe werkt een VoIP toestel?

Elk ip-toestel wordt na te zijn voorzien van een account d.m.v. een netwerkkabel aan het internet gekoppeld. Dit account is een combinatie van een uniek wachtwoord en gebruikersnaam waarmee het toestel zich aanmeldt bij de centrale.

Bruikbare apparaten zijn

 • Dect toestel (losse telefoon)
 • Vast toestel
 • Tablet
 • Smartphone
 • Softphone op de laptop of pc

Interesse?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsafspraak en de mogelijkheden.

IP TELEFONIE

Om uw bedrijf optimaal te laten functioneren is telefonie van essentieel belang. IP telefonie is hiervoor een uitstekende oplossing. IP telefonie is bellen via internet en heeft verschillende voordelen ten opzichte van regulier bellen. Bij IP telefonie heeft u slechts één centraal telefoonnummer nodig maar zijn er wel meerdere lijnen beschikbaar waarop u kunt bellen én gebeld kunt worden.

Bellen via internet is betrouwbaar, makkelijk en goedkoop. IP telefonie maakt doorschakelen van gesprekken eenvoudig en zorgt ervoor dat ook bij thuiswerken geen enkele telefoontje wordt gemist.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze IT consultants  voor advies op maat en een vrijblijvende offerte!

 • Kosten beheren

  Je kan je IT-kosten beheren naar je eigen behoeften en alleen betalen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.

 • IT adviseur

  Door middel van structurele meetings kan onze adviseur je gehele netwerk overzien en een vertrouwde oplossing bieden.

 • Toegenomen efficiëntie

  Jouw IT-behoefte zijn uitbesteed aan een vast team met IT-professionals en als er extra hulp nodig is kunnen we opschalen.

 • Passende investering

  Koene-IT helpt je met de juiste oplossing en besparing op onnodige IT-kosten. We helpen je met de juiste keuze voor hardware en software.

 • Schaalbaar

  Als jouw bedrijf eenmaal groter wordt groeit de support structuur mee. Bij Koene-IT kan je ieder moment aangeven of jouw bedrijf naar boven of naar beneden moet worden bijgeschaald.

0+

Aansluitingen

0+

Integratie met ERP/CRM pakketen

0%

Gebruikers tevredenheid

024/7

Service*

0steden

Regio - Westland
Koene-IT Solution

ONZE IT-DIENSTEN

 • Beveiliging

  Adequate beveiliging van uw data en uw systemen is essentieel voor een succesvolle onderneming. In dit digitale tijdperk, waar er voor hackers altijd wel iets te halen valt …

 • Netwerk Beheer

  ICT vormt de basis van elke succesvolle onderneming. Uw organisatie kan niet zonder! Door de toenemende mate van digitalisering wordt het echter steeds moeilijker om de …

 • Cloud

  De cloud maakt het mogelijk hardware, software en documenten op aanvraag en op afstand beschikbaar te stellen. De gebruikers hoeft hiervoor geen eigenaar te zijn …

 • Hardware & Software

  Nieuwe computer, printer of laptop? Koene IT Solutions kan alle soorten hardware aan u leveren en installeren. Het bij blijven met de nieuwste …

PARTNERS

ONZE PARTNERS

Bij Koene IT werken we samen met betrouwbare, deskundige partners. Door samen te werken met deze gerenommeerde bedrijven bent u verzekerd van IT oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie

W. Pronk

Ik had zelf een Synology (NAS) aangeschaft voor mijn computernetwerk. De installatie bleek lastiger dan ik had gedacht. Na het bellen van Patrick van Koene IT heeft hij het netwerk geïnventariseerd en de installatie verzorgt zoals wij wensten.

W. Pronk
Timmer en Onderhoud
Rubix

Koene-IT heeft ons complete systeembeheer en netwerkbeheer verhuisd naar onze nieuwe locatie. Met jouw advies en nieuwe netwerk inrichting hebben we tot heden profijt. Dank je wel voor je professionele diensten.

Rubix
Marketing
WAAROM ONS

WAAROM KOENE IT SOLUTIONS

Hier zijn 6 redenen om ons te kiezen voor uw IT behoeftes
 • Ontzorgen

  Wij nemen het over! We lossen veel issues op door op afstand in te loggen op de server of de computer. Niet meer wachten tot er iemand langs kan komen dus!

 • Advies

  We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om IT consulting. We opereren binnen een breed spectrum van technologieën, branches en applicaties.

 • Cloud diensten

  We houden het simpel! Onze consultants leggen u helder en duidelijk uit wat we voor u kunnen betekenen en waar er wist valt te behalen. Zo bent u altijd volledig op de hoogte!

 • Security

  Beveiliging is cruciaal. In dit digitale tijdperk is het essentieel uw bedrijfsgegevens goed te beveiligen. Onze IT experts maken een plan dat naadloos aansluit op (de bestaande structuren in) uw organisatie.

 • Netwerken

  Wij brengen al uw elektronische apparaten samen in een netwerk. Beheer en bediening wordt hiermee kinderspel!

 • Server omgevingen onderhoud en nieuw

  Serveronderhoud is essentieel voor uw organisatie. Of het nu gaat om vervanging of onderhoud, onze IT consultants maken een plan dat perfect aansluit op uw organisatie.

HOE HET WERKT

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem contact op met ons of vul het formulier hiernaast in. Een vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.

 • Laten we praten

  We praten over uw organisatie, hoe u IT gebruikt en wat uw doelen zijn.

 • Kies uw dienst

  Als de wensen en behoeften duidelijk zijn kiest u de IT serviceovereenkomst die daar het beste bij aansluit

 • Start uw IT-ervaring

  Binnen slechts enkele dagen ervaart u IT diensten zoals u dat nog nooit heeft gedaan!

[contact-form-7 id=”355″]