Netwerk Beheer

ICT vormt de basis van elke succesvolle onderneming. Uw organisatie kan niet zonder! Door de toenemende mate van digitalisering wordt het echter steeds moeilijker om de ontwikkelingen bij te houden en uw systemen up to date te brengen én te houden. Daarom staat Koene-IT voor u klaar! Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en voorzien uw organisatie van een optimaal werkend netwerk van telefonie, internet en elektronische kantoorbenodigdheden. Neem contact op voor geheel vrijblijvend advies op maat! Samen bespreken uw wensen en behoeften en werken een plan uit dat volledig aansluit op uw unieke bedrijfssituatie!

Internet

Zonder goed werkend internet kan uw bedrijf niet functioneren. Daarom is het essentieel dat uw internetverbinding optimaal is. Afhankelijk zijn van één internetprovider is daarom niet wenselijk. Als er een storing is ligt uw organisatie plat. Om dit te voorkomen …

Onderhoud Netwerk

Een gedegen netwerk van computers en telefonie is essentieel voor het functioneren van uw bedrijf. Data analyse wordt steeds belangrijker en u wilt natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar zijn. Daarom is het noodzakelijk dat uw netwerksystemen …

Remote Support

Soms gaat er iets mis. Dan is het zaak dat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen zodat uw werkzaamheden door kunnen gaan. Gelukkig hoeft u niet te wachten tot er iemand bij u langskomt om het probleem te verhelpen! Kleine problemen kunnen bijna altijd op afstand worden verholpen (Remote Support).

0+

Jaar ervaring

0+

Partners

0%

Tevredenheid

024/7

Service*

0Steden

Regio - Westland
Koene-IT Solution

ONZE IT-DIENSTEN

 • Beveiliging

  Adequate beveiliging van uw data en uw systemen is essentieel voor een succesvolle onderneming. In dit digitale tijdperk, waar er voor hackers altijd wel iets te halen valt …

 • Cloud

  De cloud maakt het mogelijk hardware, software en documenten op aanvraag en op afstand beschikbaar te stellen. De gebruikers hoeft hiervoor geen eigenaar te zijn …

 • Hardware & Software

  Nieuwe computer, printer of laptop? Koene IT Solutions kan alle soorten hardware aan u leveren en installeren. Het bij blijven met de nieuwste …

PARTNERS

ONZE PARTNERS

Bij Koene IT werken we samen met betrouwbare, deskundige partners. Door samen te werken met deze gerenommeerde bedrijven bent u verzekerd van IT oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie

W. Pronk

Ik had zelf een Synology (NAS) aangeschaft voor mijn computernetwerk. De installatie bleek lastiger dan ik had gedacht. Na het bellen van Patrick van Koene IT heeft hij het netwerk geïnventariseerd en de installatie verzorgt zoals wij wensten.

W. Pronk
Timmer en Onderhoud
Rubix

Koene-IT heeft ons complete systeembeheer en netwerkbeheer verhuisd naar onze nieuwe locatie. Met jouw advies en nieuwe netwerk inrichting hebben we tot heden profijt. Dank je wel voor je professionele diensten.

Rubix
Marketing
WAAROM ONS

WAAROM KOENE IT SOLUTIONS

Hier zijn 6 redenen om ons te kiezen voor uw IT behoeftes
 • Ontzorgen

  Wij nemen het over! We lossen veel issues op door op afstand in te loggen op de server of de computer. Niet meer wachten tot er iemand langs kan komen dus!

 • Advies

  We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om IT consulting. We opereren binnen een breed spectrum van technologieën, branches en applicaties.

 • Cloud diensten

  We houden het simpel! Onze consultants leggen u helder en duidelijk uit wat we voor u kunnen betekenen en waar er wist valt te behalen. Zo bent u altijd volledig op de hoogte!

 • Security

  Beveiliging is cruciaal. In dit digitale tijdperk is het essentieel uw bedrijfsgegevens goed te beveiligen. Onze IT experts maken een plan dat naadloos aansluit op (de bestaande structuren in) uw organisatie.

 • Netwerken

  Wij brengen al uw elektronische apparaten samen in een netwerk. Beheer en bediening wordt hiermee kinderspel!

 • Server omgevingen onderhoud en nieuw

  Serveronderhoud is essentieel voor uw organisatie. Of het nu gaat om vervanging of onderhoud, onze IT consultants maken een plan dat perfect aansluit op uw organisatie.

HOE HET WERKT

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem contact op met ons of vul het formulier hiernaast in. Een vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.

 • Laten we praten

  We praten over uw organisatie, hoe u IT gebruikt en wat uw doelen zijn.

 • Kies uw dienst

  Als de wensen en behoeften duidelijk zijn kiest u de IT serviceovereenkomst die daar het beste bij aansluit

 • Start uw IT-ervaring

  Binnen slechts enkele dagen ervaart u IT diensten zoals u dat nog nooit heeft gedaan!

Fout: Contact formulier niet gevonden.