Wat is Office 365?

Met Office 365 hebt u al uw documenten altijd bij de hand! Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, ook tot uw archief. Van administratie tot inkoop; met Office 365 heeft u altijd al uw gegevens bij de hand. Makkelijk en overzichtelijk!

All-in werkplek met Koene-IT

Koene-IT biedt u de mogelijkheid een Microsoft werkplek af te nemen, inclusief Office 365. Geen gedoe met de installatie. Partners van Koene-IT nemen u de installatie volledig ut handen. Zo kunt u direct aan de slag!

Microsoft Silver Partner

Door uitgebreide screening en samenwerking met Microsoft heeft Koene-IT de Microsoft Silver Partner status verkregen. Onze organisatie voldoet aan alle strenge eisen die Microsoft hieraan stelt. Dit houdt onder andere een eigen datacenter in. Wij beheren dus onze eigen digitale infrastructuur en kunnen deze indien nodig meteen upgraden en aanpassen. Koene-IT draagt dus zelf zorg voor al uw data en besteedt deze service niet uit. Korte lijnen en snelle dienstverlening behoren tot onze kernwaarden. Dankzij het Silver Partnerschap hebben wij direct contact met Microsoft. Geen tussenkomst van derden! Dit houdt in dat we tegen gunstige tarieven producten zoals Office 365 kunnen aanbieden. Maar ook dat we de meeste directe Support hebben, als eerste nieuwe producten kunnen testen en altijd up to date zijn.

Office 365 voor bedrijven

Office 365 biedt een complete verzameling zakelijke productiviteitsprogramma’s in één overzichtelijk pakket. Office 365 is namelijk veel meer dan alleen Word en Outlook. Het bevat professionele programma’s zoals Teams en Sharepoint die uw teams de mogelijkheid geven effectief samen te kunnen werken. Ook biedt Office 365 talloze opties om klantgegevens te beheren. Office 365 staat aan de basis van een succesvolle organisatie!

 • De beste software om samen te werken
 • Het mobiele kantoor, altijd alles bij u
 • De hoogste beveiligingsniveaus

Welke versie van Office?

Office werkt online en in de Cloud. Koene-IT biedt verschillende Office 365 pakketten aan die zijn afgestemd op verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw wensen en behoeften zijn! Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Koene-IT kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Neem contact op met ons! We leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Up-to-date

Altijd de laatste versie van Office

Nooit zonder opslagcapaciteit

1 TB opslag en delen van bestanden

24/7 Helpdesk

Altijd hulp bij installatie en vragen

Beter samenwerken met Office 365

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt om uw medewerkers en organisatie optimaal te ondersteunen. Door best-in-class apps zoals Excel en Outlook te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams kunnen al uw medewerkers op elk apparaat hun werkzaamheden verrichten én delen dankzij Office 365.

0+

Jaar ervaring

0

Gecertificeerde experts

0%

Gebruikers tevredenheid

024/7

Service*

0Steden

Regio - Westland

Altijd de laatste versie van Office

Als Microsoft Silver Partner mag Koene-IT  Office 365 in de Cloud mag aanbieden. Hierdoor bevat uw Cloud Desktop niet alleen uw eigen programma’s, maar ook de uitgebreide Office 365 suite. Of uw medewerkers nu flexwerken, thuiswerken, of gewoon op de zaak aanwezig zijn; ze kunnen en overal veilig bij hun bestanden.

Office 365 Zakelijk op al uw apparaten

Office 365 op uw desktop, tablet en telefoon. Waar u ook bent en op het apparaat van uw keuze: Windows, Mac, iPad, iPhone en Android.

Wij helpen u graag met Office 365

Lukt het even niet? Dan helpen wij u graag weer op weg met onze installatieservice. Een monteur installeert en configureert op afstand uw Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. Makkelijk en snel zonder gedoe!

Wat kan ik nog meer met Office 365 Zakelijk?

Overal toegang tot e-mail, agenda en contacten

Met Exchange Online beschikt u overal over uw e-mailgegevens, inclusief contactpersonen, agenda en een eigen domeinnaam. Uw mailboxen zijn standaard uitgerust met een ingebouwde spam en anti-virus controle en u hebt een ruime hoeveelheid opslag (vanaf 2 GB).

Meer over Koene IT

Samenwerken vanuit elke locatie

Onedrive voor Bedrijven is uw beveiligde opslag online. Deze voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorwaarden. Werk tegelijk met anderen in uw Word, Excel, Powerpoint en Onenote-documenten.

Meer over Koene IT

Goed om te weten over Office 365

Office 365 is de digitale versie van uw werkplek. Een toolbox met opslag in de Cloud. Geschikt voor de volledige infrastructuur van uw organisatie; van administratie tot inkoopproces! Office 365 zorgt ervoor dat u uw documenten altijd bij de hand heeft, waar u ook werkt; thuis, op het werk en zelfs in het buitenland! Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief.

Er zijn 2 soorten Office 365: Instap en Premium. Bij Instap krijgt u het hele pakket via uw internetbrowser. Bij Premium kunt u de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Uw account is online toegankelijk door middel van een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Uw eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij u daar zelf toestemming voor geeft.

Er zijn 2 soorten Office 365: Instap en Premium. Bij Instap krijgt u het hele pakket via uw internetbrowser. Bij Premium kunt u de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Uw account is online toegankelijk door middel van een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Uw eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij u daar zelf toestemming voor geeft.

Koene-IT Solution

ONZE IT-DIENSTEN

 • Beveiliging

  Adequate beveiliging van uw data en uw systemen is essentieel voor een succesvolle onderneming. In dit digitale tijdperk, waar er voor hackers altijd wel iets te halen valt …

 • Netwerk Beheer

  ICT vormt de basis van elke succesvolle onderneming. Uw organisatie kan niet zonder! Door de toenemende mate van digitalisering wordt het echter steeds moeilijker om de …

 • Cloud

  De cloud maakt het mogelijk hardware, software en documenten op aanvraag en op afstand beschikbaar te stellen. De gebruikers hoeft hiervoor geen eigenaar te zijn …

 • Hardware & Software

  Nieuwe computer, printer of laptop? Koene IT Solutions kan alle soorten hardware aan u leveren en installeren. Het bij blijven met de nieuwste …

CASE STUDIES

CASE STUDIES

Our vertical solutions expertise allows your business to streamline workflow, and increase productivity. No matter the business, NanoSoft has you covered with industry compliant solutions.

PARTNERS

ONZE PARTNERS

W. Pronk

Ik had zelf een Synology (NAS) aangeschaft voor mijn computernetwerk. De installatie bleek lastiger dan ik had gedacht. Na het bellen van Patrick van Koene IT heeft hij het netwerk geïnventariseerd en de installatie verzorgt zoals wij wensten.

W. Pronk
Timmer en Onderhoud
Rubix

Koene-IT heeft ons complete systeembeheer en netwerkbeheer verhuisd naar onze nieuwe locatie. Met jouw advies en nieuwe netwerk inrichting hebben we tot heden profijt. Dank je wel voor je professionele diensten.

Rubix
Marketing
Waarom Koene-IT?

WAAROM KOENE-IT SOLUTIONS

Hier zijn 6 redenen om ons te kiezen voor uw IT behoeftes
 • Ontzorgen

  Wij nemen het over! We lossen veel issues op door op afstand in te loggen op de server of de computer. Niet meer wachten tot er iemand langs kan komen dus!

 • Advies

  We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om IT consulting. We opereren binnen een breed spectrum van technologieën, branches en applicaties.

 • Cloud diensten

  We houden het simpel! Onze consultants leggen u helder en duidelijk uit wat we voor u kunnen betekenen en waar er wist valt te behalen. Zo bent u altijd volledig op de hoogte!

 • Security

  Beveiliging is cruciaal. In dit digitale tijdperk is het essentieel uw bedrijfsgegevens goed te beveiligen. Onze IT experts maken een plan dat naadloos aansluit op (de bestaande structuren in) uw organisatie.

 • Netwerken

  Wij brengen al uw elektronische apparaten samen in een netwerk. Beheer en bediening wordt hiermee kinderspel!

 • Server omgevingen onderhoud en nieuw

  Serveronderhoud is essentieel voor uw organisatie. Of het nu gaat om vervanging of onderhoud, onze IT consultants maken een plan dat perfect aansluit op uw organisatie.

HOE WERKEN WIJ?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem contact op met ons of vul het formulier hiernaast in. Een vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen.

 • Intake gesprek

  We praten over uw bedrijf, hoe u technologie gebruikt en wat u uit IT wilt halen.

 • Kies uw plan

  Als we de juiste keuze hebben, kiest u de IT-serviceovereen-komst die het beste werkt voor uw organisatie.

 • Start je IT-ervaring

  Binnen enkele dagen ervaart u IT als nooit tevoren.

[contact-form-7 id=”355″]