KASPERSKY

Kaspersky levert wereldwijd cyberbeveiliging en is opgericht in 1997. De beveiligingsexpertise en diepgaande kennis van bedreigingen van Kaspersky wordt voortdurend omgezet in beveiligingsoplossingen en diensten om bedrijven, cruciale infrastructuur, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen. Het uitgebreide beveiligingsaanbod van het bedrijf omvat toonaangevende endpointbescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen te bestrijden. Meer dan 400 miljoen gebruikers worden beschermd door technologie van Kaspersky en we helpen 270.000 zakelijke klanten te beschermen wat het belangrijkste voor hen is.

De beste beveiliging maakt het leven bij overwerkte IT-afdelingen gemakkelijker, niet moeilijker. Als uw bedrijf snel groeit of een digitale transformatie doormaakt, bestaat de kans dat bedrijfsmiddelen onophoudelijk overspannen zijn. U moet dus slim werken: endpoint-oplossingen kiezen die direct bescherming bieden en klaar zijn om te worden opgeschaald wanneer u dat nodig hebt.

CLOUDBEHEER

Snelle endpoint-bescherming met een Security-as-a-Service-oplossing die minimale eisen stelt aan uw budget, tijd en energie.

 • Geen extra kosten voor server- of software-implementatie
 • Bescherming voor elk endpoint – met gratis beveiliging voor mobiele apparaten
 • Onmiddellijke bescherming met vooraf gedefinieerd beveiligingsbeleid
 • Altijd de nieuwste, meest recente software

ON PREMISE

Toekomstbestendige beveiliging die zakelijke transformaties mogelijk maakt door volledige bescherming te bieden tegen zelfs de meest geavanceerde bedreigingen en verantwoordelijkheden te scheiden, waardoor u meer tijd heeft om u te richten op zakelijke behoeften.

 • Kan eenvoudig worden opgeschaald, waarmee diverse omgevingen en platforms worden beveiligd
 • Flexibel beleid met de vrijheid om te kiezen wanneer u naar nieuwe versies wilt migreren
 • Krachtige beveiliging en bediening voor elk statisch of mobiel apparaat
 • Kosten beheren

  Je kan je IT-kosten beheren naar je eigen behoeften en alleen betalen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.

 • IT adviseur

  Door middel van structurele meetings kan onze adviseur je gehele netwerk overzien en een vertrouwde oplossing bieden.

 • Toegenomen efficiëntie

  Jouw IT-behoefte zijn uitbesteed aan een vast team met IT-professionals en als er extra hulp nodig is kunnen we opschalen.

 • Passende investering

  Koene-IT helpt je met de juiste oplossing en besparing op onnodige IT-kosten. We helpen je met de juiste keuze voor hardware en software.

 • Schaalbaar

  Als jouw bedrijf eenmaal groter wordt groeit de support structuur mee. Bij Koene-IT kan je ieder moment aangeven of jouw bedrijf naar boven of naar beneden moet worden bijgeschaald.

WAAROM KASPERSKY?

Het meest getest. Het meest bekroond.

Kaspersky Lab heeft meer eerste plaatsen bereikt in onafhankelijke tests dan elke andere leverancier van beveiligingsoplossingen. En wij doen dit jaar na jaar.

Meer informatie vindt u op: www.kaspersky.nl/top3

Meest aanbevolen

Kaspersky Lab is opnieuw uitgeroepen tot een 2018 Gartner Peer Insights Customer’ Choice for Endpoint Protection Platforms met een hoge klanttevredenheid van 4,7 op een schaal van 5.

Meest transparant

Met ons eerste Transparency Center dat nu actief is en de statistische verwerking in Zwitserland wordt de soevereiniteit van uw gegevens gegarandeerd op een manier waar geen enkele andere leverancier aan kan tippen.

0+

Jaar ervaring

0

Gecertificeerde experts

0%

Gebruikers tevredenheid

024/7

Service balie

0steden

Nationaal bereik
Koene-IT Solution

ONZE IT-DIENSTEN

 • Beveiliging

  Adequate beveiliging van uw data en uw systemen is essentieel voor een succesvolle onderneming. In dit digitale tijdperk, waar er voor hackers altijd wel iets te halen valt …

 • Netwerk Beheer

  ICT vormt de basis van elke succesvolle onderneming. Uw organisatie kan niet zonder! Door de toenemende mate van digitalisering wordt het echter steeds moeilijker om de …

 • Cloud

  De cloud maakt het mogelijk hardware, software en documenten op aanvraag en op afstand beschikbaar te stellen. De gebruikers hoeft hiervoor geen eigenaar te zijn …

 • Hardware & Software

  Nieuwe computer, printer of laptop? Koene IT Solutions kan alle soorten hardware aan u leveren en installeren. Het bij blijven met de nieuwste …

PARTNERS

ONZE PARTNERS

Bij Koene IT werken we samen met betrouwbare, deskundige partners. Door samen te werken met deze gerenommeerde bedrijven bent u verzekerd van IT oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie

W. Pronk

Ik had zelf een Synology (NAS) aangeschaft voor mijn computernetwerk. De installatie bleek lastiger dan ik had gedacht. Na het bellen van Patrick van Koene IT heeft hij het netwerk geïnventariseerd en de installatie verzorgt zoals wij wensten.

W. Pronk
Timmer en Onderhoud
Rubix

Koene-IT heeft ons complete systeembeheer en netwerkbeheer verhuisd naar onze nieuwe locatie. Met jouw advies en nieuwe netwerk inrichting hebben we tot heden profijt. Dank je wel voor je professionele diensten.

Rubix
Marketing
WAAROM ONS

WAAROM KOENE IT SOLUTIONS

Hier zijn 6 redenen om ons te kiezen voor uw IT behoeftes
 • Ontzorgen

  Wij nemen het over! We lossen veel issues op door op afstand in te loggen op de server of de computer. Niet meer wachten tot er iemand langs kan komen dus!

 • Advies

  We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om IT consulting. We opereren binnen een breed spectrum van technologieën, branches en applicaties.

 • Cloud diensten

  We houden het simpel! Onze consultants leggen u helder en duidelijk uit wat we voor u kunnen betekenen en waar er wist valt te behalen. Zo bent u altijd volledig op de hoogte!

 • Security

  Beveiliging is cruciaal. In dit digitale tijdperk is het essentieel uw bedrijfsgegevens goed te beveiligen. Onze IT experts maken een plan dat naadloos aansluit op (de bestaande structuren in) uw organisatie.

 • Netwerken

  Wij brengen al uw elektronische apparaten samen in een netwerk. Beheer en bediening wordt hiermee kinderspel!

 • Server omgevingen onderhoud en nieuw

  Serveronderhoud is essentieel voor uw organisatie. Of het nu gaat om vervanging of onderhoud, onze IT consultants maken een plan dat perfect aansluit op uw organisatie.

HOE HET WERKT

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem contact op met ons of vul het formulier hiernaast in. Een vertegenwoordiger zal spoedig contact met u opnemen. • Laten we praten

  We praten over uw organisatie, hoe u IT gebruikt en wat uw doelen zijn.

 • Kies uw dienst

  Als de wensen en behoeften duidelijk zijn kiest u de IT serviceovereenkomst die daar het beste bij aansluit

 • Start uw IT-ervaring

  Binnen slechts enkele dagen ervaart u IT diensten zoals u dat nog nooit heeft gedaan!

[contact-form-7 id=”355″]